Trouwringen, hoe beginnen we er aan?

Je ringen zijn één van de kleinste zaken die je wil hebben voor je huwelijk, maar ze zijn groots in het belangrijk zijn.

Heel vaak krijg ik de vraag, "Ringen kiezen, hoe begin je daar nu aan?" of "We hebben precies wel een andere smaak als het om de keuze van de ringen gaat, wat nu?"

 

Het allerbelangrijkste bij het ontwerpen van jullie trouwringen is dat jullie, na dit ontwerp, 100% tevreden zijn van dit ontwerp. Daar staat of valt het hele resultaat mee.

Jullie begeleiding bij het ontwerp is daarbij van enorm belang, en daarom betrek ik jullie ook graag bij het ontwerp. Dit is ook nodig, want ik wil dat jullie eigenheid ook terugkomt in de trouwringen.


Stap 1: een afspraak

Ik werk voor trouwringen enkel op afspraak, de reden daarvoor is dat ik dan tijd alleen voor jullie heb gereserveerd en we niet worden gestoord. Deze afspraak duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur.


Stap 2: het ontwerp

Tijdens deze afspraak wordt het ontwerp gemaakt. We starten eigenlijk met het "draagcomfort" van de ring. Ik laat jullie verschillende "naakte" ringen proberen met een verschillend binnen en buitenprofiel. Met "naakt" bedoel ik dat deze ringen geen specifiek ontwerp of steentjes hebben, gewoon eenvoudige ringen zonder meer, enkel en alleen om het draagcomfort te testen en de verschillende ringprofielen te ontdekken.

Daarna bespreken we het ontwerp: vertrekkende vanuit mijn ringcollectie, vertrekkende vanuit jullie thema, vertrekkende vanuit een leuk idee, vertrekkende vanuit.... you name it, and we do it together!

Je krijgt hierbij ook heel wat info over de verschillende legeringen, 14kt, 18kt, geelgoud, witgoud, Platina, diamantjes, enzovoort...

Daarna krijg je van mij een concrete prijsofferte, of verschillende prijsoffertes, vertrekkende vanuit de verschillende legeringen of jullie ontwerp met andere steentjes.


Ohja, nog iets belangrijks: tot en met deze stap is alles vrijblijvend! Geen bestelling, geen kosten!


Stap 3: Ik ga aan de slag!

Bestellen jullie je ringen, dan is het terug mijn beurt. Ik ga aan de slag voor het maken van jullie droom trouwringen.

Ik zorg hierbij dat er op regelmatige tijdsip ook foto's gemaakt worden van het maken van jullie ringen. Als cadeautje, krijgen jullie van mij een fotoboekje, waarin jullie zien hoe jullie ringen zijn gemaakt.


Stap 4: Jullie ringen, klaar!

Na afspraak kunnen jullie de ringen komen afhalen! Dit blijft eigenlijk één van mijn favoriete momenten :-) Jullie gezichten zien als jullie de afgewerkte ringen voor het eerst te zien krijgen!! Spannend en heeeeeeel leuk!!!!